5 csillagos kalandok

Üdvözlünk Pachamama stresszmentes övezetében! Tudjuk, hogy számtalan látni, kipróbálni, megszagolni és megízlelni való van ezen a csodákkal teli bolygón. Mi a Föld távoli szegleteibe szervezünk aktív utazásokat, olyan természetközeli helyszínekre, ahol igazán jól jön a szakmai segítség és a helyismeret.

Sokan azért választanak minket, mert hallottak már rólunk valakitől és úgy döntenek, hogy a következő utazásukon szeretnék ők is megtapasztalni a Pachamama-élményt. Legtöbb utazónk azért tér vissza hozzánk, mert tudja, mindent megteszünk azért, hogy a Nagy Kaland felejthetetlenül gazdag és párját ritkítóan jó utazási tapasztalat legyen.

Mottónk: mindenből a legjobbat!

Szerintünk a kalandtúra nem feltétlenül jelenti azt, hogy a körülmények „kalandosak”. A Pachamama Expeditions utazások valódi élményt kínálnak némi fűszerrel és kiemelt szolgáltatásokkal.

 

Szállások

Tudjuk, hogy egy aktívan eltöltött nap után jólesik kényelmesen megpihenni. Ezért átmeneti otthonainkat nagy gondossággal választjuk ki. Utazásaink során a kis méretű, egyedi stílusú szállásokat részesítjük előnyben, amelyek hűen tükrözik a meglátogatott hely karakterét. Ez lehet egyik éjjel egy színvonalas öko hotel, másnap egy otthonos vendégház, harmadnap pedig glampingezés vagy kempingezés a csillagos ég alatt.

 

Közlekedés

Kizárólag a számunkra fentartott, bérelt járművekkel utazunk, csak akkor használunk tömegközlekedési eszközöket – turista vonatokat, hajókat vagy kompokat –, ha az elkerülhetetlen.

 

Szervezés

Kalantúráinkat minden esetben a legjobb helyi utazásszervező irodák és tapasztalt idegenvezetők bevonásával szervezzük meg.

Utazásaink nem egy számítógép monitorja előtt születnek. Minden programunkat mi magunk, a terepen otthonosan mozgó túravezetők állítjuk össze és folyamatosan frissítjük, hogy ne maradj le az újdonságokról sem. Ismerj meg minket!

Minden út rólad szól!

Kis létszámú csoportok

Értékeled ha elég figyelem jut Rád? Akkor jó helyen jársz! Csoportos utazásainkon átlagosan 10-12 fő vesz részt. Van köztük olyan, aki egyedül utazik, van olyan, aki barátokkal vagy párban érkezik. Az életkoruk, munkájuk és hátterük is ugyanolyan színes, mint a programjaink. 
A Pachamama-kaland egy olyan utazási forma, amely összehozza az embereket. Nevetések, történetmesélések, szorítani a másikért és örömünnep ha valamit közösen sikerül teljesítenünk. Készülj fel rá, hogy sok új barátra lelsz!

 

Egyéni utazások

Már megvan a társaságod? Rátok szabjuk a Nagy Kalandot! A kínálatunkban szereplő szinte minden túránk programját az egyéni igényekhez tudjuk alakítani. Ez az egyik kedvenc munkánk, az utazásszervezés magasiskolája!

Állítsd össze Te a programod!

Ha egyszer a nekivágsz, hogy megismerd a világ másik végét, akkor minél többet szeretnél látni? Minden kalandtúránkhoz kínálunk 3-4 napos ráhangolódó és lazítós levezető programokat, amivel meghosszabbíthatod a nyaralásodat. Csoportos utazásaink indulási időpontját pedig lehetőség szerint úgy állítjuk össze, hogy egybefűzhess akár 2-3 egymást követő Pachamama túrát is.

A megfelelő út a megfelelő utazóhoz

Minden utazásunkban közös az, hogy áthatja a felfedezés szeretete, ahol az életre szóló élmények százféle formában érkeznek. Bízunk benne, hogy utazási stílusaink között Te is megtalálod az ízlésednek és habitusodnak leginkább megfelelő Pachamama-kalandot.

Filozófiánk

Minőség a mennyiség helyett – mondják. Mi elkötelezettek vagyunk utazóinkért, valamint a biodiverzitás és bolygónk kulturális sokszínűségének megőrzéséért. Ezért kicsiben gondolkodunk, a helyit támogatjuk, és mindig azt tartjuk szem előtt, ami jó Nektek és Földanyának.

2015 | site by stromi.design
// // // //