Alaszka – Yukon Overland – A komplett északi kalandtúra a Klondike-i aranyláz kapujától a Jeges-tengerig

Indulás: 2022/08/06
Utazás hossza: 18 nap
Utazás stílusa: Overland kalandtúrák
Létszám: 10-12 fő
Ár:
5900
USD

Ez az út az észak megismerésére vágyók álma! Egy három hetes utazás Yukon és Alaszka végeláthatatlan tájain, a Csendes-óceán partvidékétől a sarkvidéki tundráin keresztül az  Északnyugati területek központjáig az Jeges-tengerig.

Ellátogatunk a Klondike-i aranyláz történelmi városaiba, melyek hangulata még ma is a múltat idézi. Alaszka ikonikus nemzeti parkjaiban túrázunk, sétarepülések és hajókirándulások során fedezzük fel a varázslatos északi tájakat.

Kiemelt látnivalók:

 • Whitehorse, Yukon fővárosa
 • a világ legkisebb sivataga
 • a Klondike-i aranyláz kapuja, Skagway
 • az ikonikus Chilkoot Trail
 • kompozás Észak-Amerika leghosszabb és legmélyebb fjordján
 • az aranyláz korát idéző Haines kisvárosa
 • sétarepülés a Kluane Jégmező felett
 • könnyű túrák a Kluane Nemzeti Parkban
 • hajókirándulás a Vilmos herceg-öbölben
 • sétarepülés a Denali Nemzeti Park felett
 • gyalogos és buszos kirándulások a Denali természeti csodáinak felfedezésére
 • Dawson legendás kisvárosa, ahol az aranyláz még ma is tart
 • a Tombsone Természetvédelmi Terület legszebb ösvényei
 • Inuvik, az északi sarkvidék központja
 • Tuktoyaktuk tradicionális aluja a Jeges-tengernél
 • a Mackenzie-delta a magasból
 • hajókirándulás egy tradicionális bálnavadász táborba
 • grizzlyk, vadjuhok, rénszarvasok, jávorszarvasok, tengeri vidrák és a dúsgazdag élővilág további jeles képviselői…

Neked való?

 • Utazási stílus: kiscsoportos kalandtúra
 • Komfort: ***
 • Szervíz: ***
 • Aktivitás: ***

Részletes program

 • 1. nap Kanada – Yukon: Whitehorse

  Isten hozott Yukon fővárosában, Whitehorse-ban! A Yukon folyó partján épült város az 1896 és 1903 között zajló Klondike-i aranyláznak köszönheti hírnevét, amikor a folyó a fő szállítási útvonal volt az északi aranymezők felé. Este összeülünk és megbeszéljük az előttünk álló „nagy északi kaland“ részleteit. (szállás: motel)

 • 2. nap WHITEHORSE – KLONDIKE HIGHWAY – ALASZKA: SKAGWAY

  Reggel az észak-nyugati partvidékre indulunk. Úticélunk a Klondike-i aranyláz kapuja, ahol a pionírok szellemisége ma is él. Utazás közben csipkés hegyeket, kanyonokat és smaragdzöld gleccsertavakat láthatunk, de a világ legkisebb sivataga sem utolsó látvány! A White-hágón keresztül érkezünk meg Alaszkába, az Inside Passage [Belső Átjáró] legészakibb kikötöjébe. Skagway-ben meglátogathatjuk a város történelmi kocsmáinak egyikét, például az egykori híres bordélyházat, a Red Oniont. (szállás: bungalók)

 • 3. nap Skagway – Alaszka Highway – YUKON: Kluane Nemzeti Park – HAINES JUNCTION

  Túra táv: 4 km, szint: fel 50 m, le 50 m
  Menetidő: 2 óra

  Ha időnk engedi, egy rövid túrára indulunk az ikonikus Chilkoot Trail első szakaszán, melyen valamikor a szerencsevadászok ezrei vágtak neki, hogy elérjék a mesés északi aranymezőket. Skagway-ből komppal kelünk át a Lynn-fjordon, Észak-Amerika leghosszabb és legmélyebb fjordján. Haines-ből a Chilkat-hágón kereszül utazunk észak felé a Kluane Nemzeti Park és Rezervátum kapujához. Szállásunk Haines Junction közelében lesz. (szállás: vendégház)

 • 4. nap HAINES JUNCTION – KLUANE JÉGMEZŐ SÉTAREPÜLÉS – ALASZKA: TOK

  Túra táv: 2 km, szint: fel 50 m, le 50 m
  Menetidő: 1 óra

  Délelőtt repülőgépből is megcsodálhatjuk Kanada legmagasabb hegyeit és a világ legnagyobb, nem sarkvidéki jégtakaróját. Közel másfél órás sétarepülésünk során a Kluane Jégmező egyik gleccserén landolhatunk.
  Délután az Alaszka Highway-en indulunk tovább észak felé. Útközben sétáluk a Kluane Nemzeti Parkban, a Kluane-tó feletti hegygerincen. Útközben egy kis szerencsével alaszkai vadjuhokat is láthatunk. Beaver Creeknél lépjük át a határt, így érkezünk el ma esti szálláshelyünkre, az „Alaszka Kapujának“ is nevezett Tok-ba. (szállás: vendégház)

 • 5. nap Tok – Valdez

  A lenyűgöző Wrangell-vonulaton át jutunk el ismét a Csendes-óceánhoz. A régió nem véletlenül kapta a „kicsi Svájc” becenevet. A felénk tornyusoló hegyekről leömlő vízesések és gleccserek feledhetetlen látványt nyújtanak. Jó néhány kilátópontnál megállunk majd, hogy megcsodálhassuk a minket körülvevő tájat. A késői naplemente idején a Valdez felé magasodó hegyekre vezető panoráma ösvények egyikéről is megnézhetjük a fjordot.
  A kikötőben jobbnál jobb éttermekben vacsorázhatunk és kóstolhatjuk végig a helyi kézműves söröket. (szállás: motel, 2 éj)

 • 6. nap Valdez – Vilmos herceg-öböl – Columbia-gleccser hajókirándulás

  Bejárhatjuk a városból a közeli kilátópontokra vezető ösvényeket vagy egész napos hajókirándulásra indulhatunk.  A part mentén haladva járjuk be a Vilmos herceg-öblöt, így megfigyelhetjük a vadvilág képviselőit: tengeri vidrák, fókák, sőt akár bálnák is felbukkanhatnak a vízben vagy a környező sziklákon. A hajókirándulás fénypontját Alaszka egyik leglátványosabb természeti csodája, a College-fjord gleccserei köztük a Föld egyik leggyorsabban mozgó gleccsere, a Columbia-gleccser – jelentik.

 • 7. nap VALDEZ – TURNAGAIN ARM – TALKEETNA

  Észak felé utazunk a zúgó vízesések, hófödte hegycsúcsok és gyönyörű fenyőerdők között a Turnagain Armhoz. A hely nevének jelentése „Ismét visszafordulunk”. Azért kapta ezt a reményvesztett nevet, mert ez is egy kudarccal végződő kísérlet helyszíne volt az Északnyugati-átjáró évszázados keresésének krónikájában. Kora délután érkezünk Talkeetna pici üdülőfalujába, ahol egymást érik a jobbnál jobb kávézók és éttermek. (szállás: vendégház)

 • 8. nap TALKEETNA – DENALI NEMZETI PARK – SÉTAREPÜLÉS

  Túra táv: 2 x 4 km, szint: fel 100 m, le 100 m
  Menetidő: 1 óra

  Utazásunk következő fénypontja a Denali Nemzeti Park. Reggel egy fakultatív sétarepülésre indulhatunk a park felett, amely Észak-Amerika legmagasabb hegycsúcsáról, a 6168 méteres Denaliról kapta a nevét. Kétségtelen, hogy az Alaszkai-hegység, a gleccserek és tavak látványa a levegőből a legcsodálatosabb!
  A Denali a szubarktikus ökoszisztéma jellegzetes élőhelyeit igyekszik megőrizni, a vegyes erdőktől a tundrán át a magashegyekig és gleccserekig. Délután túrázni indulunk ezen a valóban szemet gyönyörködtető természetvédelmi területen. A park látogatóközpontjából induló ösvényeken felgyalogolhatunk a közeli hegygerincen lévő kilátópontra és könnyű sétára indulhatunk a fenyőerdőn és lápos réteken keresztül. Izgalmas két éjszaka vár ránk a park területén lévő táborhelyek egyikén, fényévnyi távolságra a civilizációtól. (szállás: bungalók, 2 éj)

 • 9. nap DENALI NEMZETI PARK

  Egy buszos kirándulás során tekinthetjük meg az óriási területű Denali Nemzeti Park érintetlen természeti csodáit. A végtelennek tűnő hegyek között, tágas völgyekben, színpompás réteken és hágókon át vezető utazás során szinte lehetetlen, hogy ne fussunk össze a Denali dúsgazdag élővilágának jeles képviselőivel: a grizzlykkel, vadjuhokkal és rénszarvasokkal, jávorszarvasokkal.

 • 10. nap DENALI NEMZETI PARK – FAIRBANKS – DELTA JUNCTION

  Folytatjuk utunkat a George Parks autóúton. Fairbanksben feledhetetlen pillanatokat szerezhetünk egy lapátkerekes hajón hajózva a Chena-folyón. A három órás hajókirándulás során professzionális amerikai show vár ránk. Ellátogatunk egy athabaszkiai indiai faluba, a négyszeres Iditarod bajnok, Susan Butcher kenneljéhez és megnézhetjük egy alaszkai bush-pilóta felszállását és landolását közvetlenül a hajó mellett. Ezután folytatjuk utazásunkat a Delta Junction felé, ahol éjszakai szállásunk lesz. (szállás: motel)

 • 11. nap DELTA JUNCTION – YUKON: DAWSON CITY


  Hosszú mérföldeken keresztül utazunk a fenyőerdőkön kereszül futó autóúton egészen Delta Junctionig, ahonnan ismét az alaszkai autópályán haladunk tovább. Az út következő szakasza a nyílt tundra végtelen horizontján vezet majd, a Top of the World [A Világ Teteje] autóúton. A kontinens legmagasabban fekvő határátkelőjénél, Little Gold Creeknél lépjük át a határt. Végül egy komp visz át minket a Yukon-folyón Dawson Citybe. Az éjszakát egy motelben töltjük, ahonnan minden séta távolságra van. Este ellátogatunk Dawson híres „bűnbarlangjába” a Diamond Tooth Gertie’s-be, ahol kán-kánt táncoló lányok szórakoztatják a közönséget. (szállás: motel, 2 éj)

 • 12. nap DAWSON CITY

  A Klondike és a Yukon folyók találkozásánál felvő legendás kisvárosban az aranyláz még ma is tart. Mi is szerencsét próbálhatunk, hátha sikerül aranyat mosnunk a folyók hordalékában! De – hogy ne csak a szerencsevadászatról szóljon a nap – feledhetetlen pillanatokat szerezhetünk egy lapátkerekes hajón utazva a Yukonon. Lesz időnk a sétálgatásra is, hiszen Dawson megérdemli, hogy sietség nélkül rójuk utcácskáit. Ellátogathatunk a város múzeumába, megnézhetjük Jack London házát, a Midnight Dome-ot, kipróbálhatjuk a Hotel Jack London grilljét és a Sourtoe Saloon koktéljait is.

 • 13. nap DAWSON CITY – TOMBSTONE Természetvédelmi Terület – EAGLE PLAINS

  Túra táv: 6 – 10 km, szint: fel 150 m, le 150 m
  Menetidő: 3 óra

  A vadságában is gyönyörű Dempster autópályán haladunk tovább észak felé, a sarkvidéki tundra peremvidékére. A Dempster Highway talán nem véletlenül „Kanada egyik legszebb autóútja”. A 740 kilométernyi út lenyűgöző látványt kínál a sarkvidéki tundrára. Készüljünk fel, hogy ez a két napos autóút lesz utazásunk egyik legfelemelőbb élménye.
  Délután könnyű túrára indulunk az „Alaszka Patagóniájának“ nevezet Tombstone Természetvédelmi Területen. A park a fekete gránit csúcsairól, csillogó alpesi tavairól és szubarktikus tájairól híres. A széles völgyek és a Tombstone-hegység egyenetlen csúcsainak látványa lenyűgöző.
  A Tombstone egyik legszebb ösvényét járjuk végig a végtelen északi vadon szívében. Alig egy óra alatt a fenyőerdő szintje felé emelkedve gyönyörű kilátás nyílik a Grizzly-völgyet körülvevő a Monolith-vonulat csipkés hegycsúcsaira. Innen a gerinc mentén folytathatjuk túránkat a Grizzly-tó felé, amíg csak be nem telünk a látvánnyal. Egy igazán különleges helyen, az északi sarkkör közelében, töltjük az éjszakát, az egyetlen hotelben, ami van 300 km-es körzetben. Este kiélvezzük a csendet és a nyugalmat a szubarktikus hegyek lábánál. Az éjféli nap földjén egy kis szerencsével az Aurora Borealis hipnotikus fényeiben gyönyörködhetünk. (szállás: motel)

 • 14. nap EAGLE PLAINS – DEMPSTER HIGHWAY – északi sarkkör – Északnyugati területek: INUVIK

  Reggel a Klondike eredetvidékét vesszük szemügyre. Egy-két órát sétával töltünk, hogy tanulmányozzuk a sarkvidéki növényvilágot.
  Ma átlépjük az északi sarkkört! Innen már csak a Richardson hegyvonulaton kell átautóznunk és hamarosan elérjük végső úticélunkat, Inuvikot. Az Északi sarkkörtől 200 km-re északra, a hatalmas és gyönyörű Mackenzie-delta, Kanada legnagyobb és leghosszabb folyórendszerének torkolatvidékén fekvő város nem hasonlít semmihez, amit valaha is láttál. Az Északnyugati területek sarkvidéki központja és az Inuvialuit indiánok otthona lesz az alaptáborunk a partvidék felfedezéséhez. (szállás: motel x 3 éj)

 • 15. nap Inuvik – Tuktoyaktuk – Jeges-tenger

  Irány a Jeges-tenger! Egész napos kirándulásra indulunk észak felé a 2017-ben átadott Inuvik – Tuktoyaktuk autópályán, amely az első egész évben járható közút a kanadai sarkvidék tengerpartjára. Egy elszigetelt parti faluba, Tuktoyaktuk-ba látogatunk el. A tengerparti talapzaton álló kis rönkház csoportját karibou agancsok díszítik, a nők halcsíkokat, fókahúst és beluga pelyheket szárítanak az elkövetkező téli készletekhez, szánhúzó kutyák üvöltenek és a gyerekek rúgják a futball-labdát a halhálók mellett.
  Tuktoyaktuk falujában egy színes északi mérföldes nulla jelöli az Atlanti-óceántól a Csendes-óceánig Kanadán át futó 24 000 km-s ösvény, a Great Trail nyomvonalának északi végét. Miután megismerkedtünk a településsel és ellátogattunk egy Inuvialuit családhoz, sétálunk egy nagyot az ikonikus sí-túra útvonal első kilométerein.

 • 16. nap INUVIK – Aklavik közösség sétarepülés – bálnavadász tábor hajókirándulás

  Fedezzük fel a várost! Az északi sarkkörtől északra tartó utazás az Igloo templom fényképe és az Éjféli Nap Komplexum látogatás nélkül nem teljes.
  Valami igazán különlegesre vágysz? Nézd meg a Mackenzie-deltát a magasból, évezd az egyedülálló repülést az Aklavik közösséghez! A történelmi városban, amelyhez közúton nem lehet eljutni a helyi látnivalók meglátogatása során nem hagyjuk ki a hírhedt Mad Trapper temetőjét sem. A hab a tortán, hogy visszafelé egy újabb varázslatos panorámát kínáló sétarepülés vár ránk.
  Vagy indulj hajókirándulásra egy közeli hagyományos bálnavadász táborba a Jeges-tengeren, ahol a a helyiektől ismerheted meg a régió történelmét és kultúráját, megkóstolhatod a helyben készített ételeket, kipróbálhatod a játékokat, elmerülhetsz a Jeges-tenger mindennapi életében.

 • 17. nap INUVIK – WHITEHORSE

  Reggel repülőre ülünk, hogy vissza utazzunk túránk kiinduló pontjára, Yukon fővárosába. Délután még jut egy kis időnk arra, hogy felfedezzük Whitehorse nevezetességeit, például a gyönyörűen restaurált tehergőzöst, a Klondike II.-t vagy a McBride Múzeumot. Este egy helyi étteremben elevenítjük fel a közel háromhetes északi kalandunk legszebb pillanatait! (szállás: motel)

 • 18. nap Whitehorse – hazautazás

  Utunk végén még lehetőségünk nyílik egy kis vásárlásra Whitehorse városában, majd a repülőtérre utazunk és megkezdjük Európa felé tartó utazásunkat. Vagy folyatjuk kalandunkat egy aktív túrával a Föld egyik leglenyűgözőbb természeti csodáit kínáló kanadai Sziklás-hegységben. (ellátás: reggeli)

   

   

Csapat

 • Szakasits Attila Túravezető

  „Közgázt végeztem Németországban, majd 15 évvel ezelőtt Vancouver-be költöztem. Azóta vezetek evezős és gyalogtúrákat Észak-Amerikában. A nyári szezont legszívesebben Yukon folyóin és Alaszka vadonjában töltöm. Szívesen megmutatom magyar utazóimnak is Kanada és az USA legszebb nemzeti parkjait és ösvényeit.”

Jelentkezési információk

 • FOGLALHATÓ, 6 SZABAD HELY VAN AZ UTAZÁSON

 • Az utazás ára tartalmazza
  • a reptéri transzfereket Whitehorse-ban és Inuvik-ban a csoporttal való érkezés/indulás esetén
  • 17 éjszaka szállást 3* -os motelekben és hangulatos vendégházakban vagy bungalókban, 2 ágyas szobákban, melyekhez saját fürdőszoba tartozik
  • a komp jegyet Skagway és Haines között
  • a komp jegyet a Valdez és Wittier között
  • a határátlépési illetékeket
  • a részletes leírásban szereplő programokat
  • a nemzeti parkok belépőit
  • a túrákat a Kluane Nemzeti Parkban helyi vezetővel
  • a túrá a Tombstone-vonulatban helyi vezetővel
  • a Diamond Tooth Gertie’s belépőjegyet Dawson-ban
  • a kirándulást Tuktoyaktukba
  • a helyi idegenvezető munkadíját
  • a magyar nyelvű túravezetést és tolmácsolást
 • Az utazás ára nem tartalmazza
  • a nemzetközi repülőjegyek és illeték árát
  • az Inuvik – Whitehorse  repülőjegy és illeték árát
  • az étkezéseket és az italfogyasztást
  • a fakultatív programok árát
  • az útlemondási biztosítást
  • a betegség-, baleset-, poggyászbiztosítást
  • a borravalókat: 200 USD/ résztvevő
  • az egyágyas felárat: 1 600 USD
 • Fakultatív programok/ Belépők
  • az árak tájékoztató jellegűek, kis mértékben változhatnak
  • Whitehorse – McBride Múzeum: 10 CAD
  • Kluane Nemzeti Park – sétarepülés: 250-350 CAD
  • Kenai Fjordok Nemzeti Park – hajózás: 170 USD
  •  Fairbanks – hajókirándulás a Chena-folyón:  100 USD
  • Dawson City – hajózás a Yukon folyón: 80 CAD
  • Dawson City – aranymosás: 70 CAD
  • Denali Nemzeti Park – sétarepülés: 350 USD-tól
  •  Denali Nemzeti Park – buszos kirándulás: 45 USD
  • Inuvik – hajókirándulás egy bálnavadász táborba: 500 CAD-tól
  • Inuvik – Aklavik sétarepülés: 600 CAD-tól
 • Repülőjegyek, illetékek
  • a Budapest – Whitehorse – Budapest repülőjegy ára illetékkel 450 000 Ft-tól
  • az Inuvik – Whitehorse repülőjegy ára illetékkel 500 CAD-tól
  • menetrend információkért és jegyértékesítő partnerünk árajánlatáért fordulj irodánk munkatársához
 • Beutazási szabályok, vízum
  • magyar állampolgároknak a Kanadába való belépéshez Elektronikus Utazási Engedély (ETA) szükséges
  • bővebb információ: Goverment of  Canada
  • magyar állampolgárnak az USA-ba való belépéshez szükséges Elektronikus Utazási Engedély (ESTA) szükséges
  • bővebb információ: https://estavisa.hu
  • útlevelednek a hazaérkezéstől számítva még legalább hat hónapig ér vényesnek kell lennie
  • az utazási az engedélyeket az Interneten lehet igényelni, az ügyintézést irodánk átvállalja
  • vízum és ügyintézési díj: 40 USD
 • Baleset- és poggyászbiztosítás
  • felhívjuk figyelmedet, hogy az utazáson való részvétel feltétele, hogy rendelkezz baleset- és poggyászbiztosítással
  • az utazás sajátosságainak legmegfelelőbb ajánlatáért fordulj irodánk munkatársához
 • Fizetési feltételek

  RÉSZVÉTELI DÍJ: 5 900 USD

  • Előleg: a jelentkezés után 14 nappal fizetendő, a Részvételi díj 40 %-a (2 360 USD)
  • Hátralék: az utazás megkezdése előtt 60 nappal fizetendő, a Részvételi díj 60% -a (3 540 USD)
 • Útlemondási feltételek

  60 napon túli útlemondás esetén irodánk minden esetben levon 40 USD kezelési költséget. A 60 napon belüli útlemondás esetén az alábbi költségek kerülnek levonásra:

  • 60-36. napok között az utazás teljes árának 20%-a,
  • 35-26. napok között az utazás teljes árának 50%-a,
  • 25 napon belül, illetve az utazáson meg nem jelenés esetén az utazás teljes árának 100%-a.
 • Ajánlott életkor

  18-60 év

 • Kizáró okok

  A szív- és érrendszeri problémák, a keringési panaszok, valamint a súlyos cukorbetegség, látászavar vagy testi fogyatékosság kizáró okot jelentenek a túrán való részvételről. Egészségügyi problémáid jelentkezéskor mindenképp egyeztesd túravezetőnkkel.

Hasznos információk

 • Indulás és érkezés
  • felhívjuk figyelmedet, hogy a program az utazás helyszínén (adott országban) kezdődik és ér véget, a részletes programban a nemzetközi repülés ideje nem szerepel
  • repülési menetrend információkért mindenképp keresd munkatársunkat,  akkor is, ha nem repülőjegy értékesítő partner irodánknál foglalod le repülőjegyed
 • Valuta, költőpénz
  • Kanada hivatalos fizetőeszköze a kanadai dollár (1 CAD = kb. 220 Ft)
  • Alaszka hivatalos fizetőeszköze az amerikai dollár (1 USD = kb. 300 Ft)
  • a CAD  és USD kivitelét javasoljuk
  • ajánlott költőpénz: 600 USD + fakultatív programok árai
 • Oltások, gyógyszerek
  • ajánlott oltások: Hepatitis, tetanusz
  • ajánlott gyógyszerek: fejfájás csillapító, láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó
 • Szállások
  • az utazás ára 17 éjszaka szállást tartalmaz
  • a kisvárosokban a térségre jellemző  3* -os kis motelekben szállunk meg, 2 ágyas szobákban
  • néhány éjszakát hangulatos vendégházakban töltünk, néhány esetben rönkházakban, bungalókban, 2 ágyas szobákban, melyekhez saját fürdőszoba tarozik
  • a vendégházak többségéhez konyha és szabadtéri tűzrakóhely tarozik, melyet minden alkalommal ki is kihasználunk
 • Étkezések
  • az utazás ára nem tartalmazza az étkezéseket
  • szinte minden nap lehetőségünk lesz rá, hogy jól felszerelt üzletekben vásároljunk be a túrákra és egyéb étkezésekre
  • reggelizni a szállásainkon tudunk
  • az ebéd mindig piknik, megállunk egy útszéli büfénél vagy reggel szendvicset, gyümölcsöt tudunk magunknak csomagolni
  • az esti tábortüzek és főzőcskézések adják meg a túra igazi hangulatát
  • közös főzésekhez, sütögetésekhez a konyhafelszerelést és az étkészletetet irodánk biztosítja
  • a városokban éttermekben, klasszikus sörözőkben ben vacsorázni
  • a távoli vidék helyszínei ellenére nagyon jókat fogunk enni
  • bárhol feltölthetjük ivóvízzel kulacsunkat
 • Közlekedés
  • egy 15 fős bérelt kisbusszal, helyi sofőrrel
 • Túraszervezés
  • a túrát helyi utazásszervező cég bevonásával szervezzük meg
  • az utazás ideje alatt egy magyar túravezető áll a  rendelkezésedre
 • INDULÁS ELŐTTI INFORMÁCIÓK
  • a túrafelszerelések listáját és a felkészüléshez szükséges további információkat jelentkezés után küldjük el
 • Hasznos információk
  • időeltolódás: Alaska -8 óra, Yukon -8 óra
  • kommunikáció: az angol és a francia a hivatalos nyelv
  • mobiltelefon: a magyar mobiltelefon-szolgáltatók rendelkeznek roaming partnerekkel, a hálózat 1800 MHz-en működik
 • Időjárási körülmények
  • az időjárás nagyon változékony lehet, ezért készülj fel minden eshetőségre, alaposan készítsd elő túrafelszerelésed!
  • Átlaghőmérséklet – augusztus:
  • Yukon: 18°C – 6°C – átlag nappali hőmérséklet: 14 °C
  • Valdez: 17°C – 11°C – átlag nappali hőmérséklet: 15 °C
  • Denali Nemzeti Park: 18°C – 9°C – átlag nappali hőmérséklet: 15 °C
  • Tomstone Természetvédelmi Terület: 15°C – 6°C – átlag nappali hőmérséklet: 15 °C
  • Inuvik: 12°C – 4°C – átlag nappali hőmérséklet: 10 °C
 • Jelentkezés az utazásra
  • Mielőtt jelentkeznél egy utazásra, kérjük olvasd el az Általános Szerződési feltételeket az oldal alján.
  • Gyorsan és egyszerűen jelentkezhetsz az utazásra, ha az oldal tetején lévő „Jelentkezem!” gombra kattintasz és kitöltöd az online űrlapot.
  • A jelentkezés sikeres elküldése után kapsz egy automatikus válasz e-mailt. Amennyiben nem kapod meg ezt az e-mailt, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@pachamama.hu címen.
  • Az utazás árának előlege jelentkezéskor fizetendő, banki átutalással. Felhívjuk figyelmed, hogy jelentkezésed az előleg bankszámlánkra való beérkezésekor hivatalos. A visszaigazolást és a számlát online küldjük el az jelentkezési lapon megadott e-mail címre.
 • Bankszámlaszámok
   • Pachamama Adventures Ltd.

    

   • USD Számla
   • Számlavezető bank neve: TransferWise Ltd.
   • Bank címe: 19 w24th Street New York 10010 United States of America
   • Bankszámlaszám: 8310019717
   • Bankazonosító (routing number): 026073150
   • SWIFT kód: CMFGUS33

    

   • HUF Számla
   • Számlavezető bank neve: MKB Bank
   • Bank címe: 1062 Budapest, Nyugati tér 5.
   • Számlaszám: HU22 1030 0002 1065 3749 4902 0017
2015 | site by stromi.design
// // // //