Vancouver-sziget – Sziklás-hegység gyalogtúra – Kanada utazás

Indulás:
Utazás hossza: 19 nap
Utazás stílusa: Gyalogtúrák
Létszám: 10-12 fő
Ár:

Túránkon Kanada nyugati vidékének felfedezésére indulunk Brit Columbia és Alberta tartományokban. A Vancouver-szigeten gyönyörű strandok, eldugott öblök és mély fjordok csalogatnak minket vízparti túrákra.  Vancouverből hófedte csúcsok, jégmezők, gleccserek, kristálytiszta vizű patakok, türkizkék színű tavak mentén utazunk át Brit Columbia legszebb tájain. 

A kanadai Sziklás-hegységgel kevés hely tud természeti szépségben vetélkedni Földünkön! Jasperből az Icefields Parkway-en utazunk délre a Sziklás-hegység szívébe, a Banff Nemzeti Parkba. Túránk során végigjárjuk a több mint 2 millió hektáros parkhálózat ikonikus természeti látványosságait.

 

Kiemelt látnivalók:

 • a világ egyik legszebb fekvésű városa, Vancouver
 • Victoria mindig nyüzsgő  kikötője
 • a Vancouver-sziget fenséges fenyőerdői és homokos tengerpartjai
 • a Pacific Rim Nemzeti Park időtépázta sziklái és mély fjordjai
 • Tofino festői partvidéke
 • a legendásan szép Sea-to-Sky Főút
 • a Garibaldi Tartományi Park ezeréves fái, vízesései és smaragdzöld tavai
 • túra a vízesések földjének nevezett Wells Grey Parkban
 • kirándulás a Jasper Nemzeti Park legszebb részén, a Maligne-tó környékén
 • a Columbia jégmező  gleccserei
 • panoráma túra a Saskatchewan-gleccser kilátóponthoz
 • a Yoho Nemzeti Park lélegzetelállítóan szép tavai
 • a Viktória-gleccser lábánál elterülő Lake Louise
 • a Banff Nemzeti Park legszebb ösvényei
 • Banff ékszerdoboz-városkája

Neked való?

 • Utazási stílus: kiscsoportos gyalogtúra 
 • Komfort: **
 • Szervíz: ****
 • Aktivitás: ****
 • Nehézség: ***

Részletes program

 • 1. nap KANADA: VANCOUVER

  Isten hozott Kanadában! Vancouver a világ egyik legszebb fekvésű városa. Egyik oldalról a Csendes-óceán, a másik oldalról pedig a partmenti hegyvonulatok szegélyezik. Érkezés után elfoglaljuk a hotelünket, majd nekivágunk, hogy felfedezzük ezt a csodás partmenti nagyvárost. (szállás: hotel, 2 éj)

 • 2. nap VANCOUVER

  Az egész napot Vancouverben töltjük. Járjuk be a város szívét, a Stanley Parkot, ahol gyönyörű tengerpart, erdei és parti sétányok várnak ránk. Vagy látogassunk el a Harbour Buildingbe, ahonnan csodálatos panoráma nyílik az öbölre! Vancouverben a lehetőségek száma szinte végtelen: a város tele van gazdag műgyűjteményekkel, múzeumokkal és csodálatos gyalogösvényekkel.

 • 3. nap Vancouver-sziget – Victoria

  Reggel egy 90 perces kompozás vár ránk a Vancouver-szigetre. Az óceán és a hegyek panorámájával Victoria Kanada legszebb városai közé tartozik. Sétálunk egyet a mindig nyüzsgő belső kikötőben, megnézzük az impozáns Fairmont Empress Hotelt és a tartományi kormány székhelyét, a Parlamentet. Utána ebéd, majd egy kis szabadidő és indulás az óriáscédrusok ölelésében fekvő táborhelyünkre. (szállás: kemping, 2 éj, ellátás: vacsora) 

 • 4. nap Victoria – SOOKE

  Túra: 6 km,  2-3 óra

  Ha túrázás, akkor a Sooke közelében fekvő Coast Trail ( Parti Ösvény) az egyik legszebb terület. Ezért egész napos kirándulásra indulunk a sziget déli részére. Az időtépázta sziklák, kis öblök és mély fjordok közt vezető körtúrán szinte minden percben újabb és újabb csodálatos látvány tárul a szemünk elé. Jó eséllyel láthatunk oroszlánfókákat és sasokat is. Az ösvény az erdőkkel borított dombokra vezet, majd visszakanyarodik és elvezet minket a kiindulási ponthoz. (reggeli, csomagolt ebéd, vacsora)

 • 5. nap SOOKE – TOFINO

  Túra: 5 km, kb. 2 óra

  A sziget észak-nyugati részére vezető utunkon az akár 800 éves és 9 méter átmérőjű ősi cédrusok és douglas fenyők szegélyezte Cathedral Grove mellett haladunk el. Rövid esőerdei vadonösvények kanyarognak itt a moha és páfrány-borította fatörzsek között.
  Délután Kanada nyugati partvidékének legkülönlegesebb területére érkezünk. A Pacific Rim Nemzeti Park a robusztus partvidékeiről és a mérsékelt esőerdőkről ismert, amelyeket a 75 kilométeres parti ösvényen járhatunk végig. A töredezett szigetcsoport több mint 100 kicsi szigetből és tengeri csatornából áll és magában foglalja a festői partvidéket Tofino és Ucluelet között. (szállás: kemping, 2 éj, ellátás: reggeli, csomagolt ebéd, vacsora)

 • 6. nap TOFINO – Pacific Rim Nemzeti Park – kajakozás

  Túra: 6 km, szint fel 800 m, le 800 m, kb. 4 óra

  Lehetőségünk nyílik arra, hogy kétszemélyes kajakokban fedezzük fel a Clayoqout Sound ősi partmenti erdeit és csendes vizeit.
  Vagy túrázni indulhatunk. Egy kihívást jelentő túra vagy egy könnyű, pihentető séta közül válaszhatunk. A Meares-szigeten magasodó Lone Cone hegy jól látható Tofino-tól. A kilátás a csúcsról fantasztikus, a hegyre vezető túra azonban fárasztó, mivel több mint 700 métert kell megmásznunk alig több, mint 1,5 km-en.
  Ha csak egy könnyű kirándulásra vágysz, a Wild Pacific Ösvény a páfrányok és a moha borítású fák, ezeréves fák mesebeli erdőjén keresztül egy hihetetlen partszakaszra vezet. (ellátás: reggeli, csomagolt ebéd, vacsora)

 • 7. nap TOFINO – Sea-to-Sky Highway – Shannon-vízesés – WHISTLER

  A partmenti úton jutunk vissza Victoriába. A világon kevés autópálya kínál olyan panorámát mint a Vancouvertől Whistlerig tartó legendás Sea-to-Sky Highway. A kompozás után a Parti-hegység meredeken metszett vonulata mentén autózunk el Whistler-be. A Shannon-vízesés British Columbia harmadik legmagasabb vízesése, és remek hely egy kis szünetet tartani és élvezni a piknik ebédünket. Utunk innen a hatalmas Garibaldi Tartományi Parkon keresztül, kristálytiszta tavak és vadvirágos alpesi rétek között vezet. A park híres sícentrumában néhány pálya nyáron is nyitva van, az alpesi kisvárosban egész évben nagy a nyüzsgés. Este felfedezzük Whistler híres sí-bárjait. (szállás: kemping, 2 éj ellátás: reggeli, csomagolt ebéd, vacsora)

 • 8. nap WHISTLER – Garibaldi Tartományi Park – Cheakamus-tó

  Túra: 6 km, 2-4 óra

  Whistler a túrázók paradicsoma. Öreg erdőkkel, zúgó vízesésekkel és smaragdzöld tavakkal; mormotákkal, szarvasokkal és fekete medvékkel. Mára egy könnyű gyalogtúrát kínálunk a hegyóriások árnyékában meghúzódó, elképesztő szépségű Cheakamus-tóhoz. Az ösvény a tó északi partján folytatódik további 4 km-et, útközben számos csendes strandot fedezhetünk fel. (ellátás: reggeli, csomagolt ebéd, vacsora)

 • 9. nap WHISTLER – CACHE CREEK

  Az északi Thomson-folyót követve hamarosan eljutunk British Columbia meleg, száraz belső platójára, ahol Kamloops az egyetlen nagyobb település. A táborhelyünk a történelmi Hat Creek Ranch közelében húzódik, ami egykor – a 150 évvel ezelőtti aranyláz idején – fontos kereskedelmi központ volt.
  A családi tulajdonban lévő farm igazi “road house”, az 1912-ben épült főépület valamikor a szalon volt. Mi kabinokban töltjük az éjszakát. (szállás: kabinok, 2 éj ellátás: reggeli, csomagolt ebéd, vacsora)

 • 10. nap CACHE CREEK – Wells Grey Park

  Túra: 7 km, kb. 4 óra

  A Wells Grey Park egész területe egy hatalmas vulkáni komplexum része. A mély folyó kanyonjait a bazalttá szilárdult láva és a jégkorszaki gleccserek faragták. A vízesések földjének is nevezik. Miközben bejárjuk a környék 41 vízesésének legszebbjeit, megértjük, hogy miért. A park hét vízesését a Murtle-folyó táplálja, a leghíresebb a 141 méter magas Helmcken-vízesés, amely Kanada negyedik legnagyobb zuhataga. (ellátás: reggeli, csomagolt ebéd, vacsora)

 • 11. nap Wells Grey – Jasper – Pyramid-tó

  Wells Grey-ből 3-4 órás utazás után érkezünk meg a kanadai Sziklás-hegység északi kapujához, Jasper kisvárosába. Útközben megállunk a Jasper-tónál és ellátogatunk a helyiek kedvenc piknikező helyére, a Pyramid-tóhoz. Két éjszakát töltünk az üdülőváros egyik kempingjében. (szállás: kemping, 2 éj, ellátás: vacsora)

 • 12. nap Jasper Nemzeti Park – Maligne-tó

  Túra : 9 km, szint fel: 470 m, le 470 m,  3-5 óra

  Ma a Jasper Nemzeti Park egyik legszebb részén, a Maligne-tó környékén kirándulunk. A tó körül könnyű, 2-3 km hosszú ösvényeken sétálgathatunk és egy kis szerencsével járvorszarvasokat is láthatunk. Akinek kedve tartja, rész vehet egy 2 órás fakultatív hajókiránduláson vagy nekivághat egy közepes kihívást jelentő vezetett túrának a 2790 méteres Opal-hegyre, ahonnan csodálatos panoráma nyílik a Maligne-tóra és a tavat körülölelő hegycsúcsokra.(ellátás: reggeli, csomagolt ebéd, vacsora)

 • 13. nap Jasper – Icefields Parkway – Columbia jégmező – Saskatchewan-gleccser – Lake Louise

  Túra: 5 km, szint fel: 200 m, le 200 mkb. 2 óra

  Ma az Icefields Parkway-en autózunk dél felé. A Columbia jégmező – amiből hat nagyobb gleccser és több kisebb jégnyelv ágazik ki – látogatóközpontjától rövid sétára indulunk az Athabasca-gleccser végéhez vezető kilátóponthoz. Napunk csúcsponja egy könnyű túra egy 2260 méter magas hegygerincre, ahonnan felülről láthatjuk a gyönyörű Saskatchewan-gleccsert. Ezután folytatjuk az utunkat Lake Louise-ba. Közben többször megállunk a kékségéről híres Peyto-tónál, a Bow Summitnál és a fenséges Athabasca-vízesésnél. Három éjszakát töltünk Lake Louise egyik kempingjében. (szállás: kemping, 3 éj, ellátás: reggeli, csomagolt ebéd, vacsora)

 • 14. nap Yoho Nemzeti Park – Smaragd-tó – Moraine-tó – Takkakaw-vízesés

  Túra: 3 km, kb. 2 óra

  Akinek kedve van, az ma részt vehet egy vadvízi túrán a Kicking Horse-folyón. A folyót a kalandsportok egyik központjából, brit kolumbiai Goldenből közelítjük meg. Ha nem szeretnénk a napot a folyón tölteni, akkor túravezetőnkkel könnyű sétákra indulhatunk a Yoho Nemzeti Parkban, melynek során megcsodálhatjuk a lélegzetelállító Moraine- és Smaragd-tavat, valamint a 373 méter magas Takkakaw-vízesést. (ellátás: reggeli, csomagolt ebéd, vacsora)

   

 • 15. nap Banff Nemzeti Park – Lake Louise – Plain of Six gleccserek

  Túra: 12 km, szint fel: 400 m, le 400 m, 5-6 óra

  Ma a Viktória-gleccser lábánál elterülő gyönyörű Lake Louise hívogat minket egy közepes kihívást jelentő gyalogtúrára.
  A Louise-tótól egy 5 kilométeres gyalogtúrával jutunk el az Agnes alpesi tó partján épült menedékházhoz, ahonnan lefelé indulunk Plain of Six gleccserek kilátóponthoz, ami a Lefroy– és a Victoria-hegyek szívébe, a Victoria-gleccserhez vezet. A hegygerincről madártávlatból láthajuk a Louise-tavat és a Fairmont Chateau Hotelt. Túránk utolsó szakaszán a Lake Louis híres türkizkék színű tava mellett sétálunk vissza kiinduló pontunkra. (ellátás: reggeli, csomagolt ebéd, vacsora)

 • 16. nap Lake Louise – Banff Nemzeti Park – Tunnel-hegy – Banff

  Túra: 5 km, szint fel: 100 m, le 150 m, 2-3 óra

  Vár minket Kanada első és legjellegzetesebb nemzeti parkjának fővárosa! A 6 641 négyzetkilométert felölelő Banff Nemzeti Park volt az első természetvédelmi terület Kanadában. 1885-ben hozták létre, a Banff városa felett fekvő természetes hévforrások védelmére, de hamarosan a kanadai nemzeti parkok prototípusává nőtte ki magát.
  A park szívében fekvő Banff-be autózunk, ahol egy jól felszerelt kempingben verünk tábort. Délután megismerjük a bájos kis történelmi városkát. Először a Tunnel-hegy tetején lévő kilátópontra sétálunk fel, ahonnan csodaszép kilátás nyílik a városra és a környék monumentális sziklatömbjeire. Ezután a Bow-folyó mentén húzódó sétányon sétálunk be a belvárosba. (szállás: kemping, 2 éj, ellátás: reggeli, csomagolt ebéd, vacsora)

 • 17. nap Banff Nemzeti Park – Minnewanka-tó – Bourgeau-tó - Harvey-hágó

  Túra: 19 km, szint fel: 1000 m, le 1000 m5-7 óra

  Az egész napot a park felfedezésének szenteljük. Ha látványos, de könnyű túrára vágyunk, akkor végigjárhatjuk a Minnewanka-tó környékének legszebb ösvényeit.
  A több mint 1600 kilométernyi jelzett túraútvonal közül a Bourgeau-tóhoz és a Harvey-hágóhoz vezető túra határozottan az egyik legjobb Banff közelében!
  Csodálatos alpesi mezőkön keresztül gyalogolunk 7,5 km-t a Bourgeau- gleccsertóhoz, ahonnan további 2 kilométernyi gyaloglás vár ránk a 2 470 méter magasan fekvő hágóhoz.
  A Bourgeau-tóhoz önmagában is megéri elgyalgolni, ám az igazi varázslatot a túrán a Harvey-tó és a Harvey-hágó közötti rész tartogatja. Ezért, miután megpihentünk a tó partján, felkapaszkodunk a hágóba, ahonnan megpillanthatjuk a csodálatos kilátást a tóra és a Bourgeau-hegy hatalmas sziklafalára. Este sétálhatunk Banff-ben vagy megpihenhetünk a tábortűz mellett. (ellátás: reggeli, csomagolt ebéd, vacsora)

 • 18. nap Banff – Calgary

  Banff  kisvárosa megér még egy napot! Látogassunk el a hévforrásokhoz, üljünk fel a Suplhur-hegy felvonóra vagy sétáljunk egyet a Bow-folyó mentén húzódó sétányon. Este utazunk a Sziklás-hegység keleti lankáin, a Bow és az Elbow folyó találkozásánál fekvő Calgary-ba. (szállás: hotel, ellátás: reggeli)

 • 19. nap Calgary – Hazautazás

  Reggel Calgary belvárosának megismerésére indulunk. Megnézzük az Olimpiai teret, amely az 1988-as téli olimpia alkalmából került kialakításra, itt adták át az érmeket valamint a tér szélén álló régi és új városházát. Felmehetünk a 191 m magas Calgary-toronyba, melynek tetején forgó kilátó van, ahonnan tiszta időben ellátni a Sziklás-hegység vonulatáig is. Ezután indulási mentrendünknek megfelelően a repülőtérre utazunk és megkezdjük hazafelé tartó utazásunkat.

Csapat

 • Szakasits Attila Túravezető

  „Közgázt végeztem Németországban, majd 15 évvel ezelőtt Vancouver-be költöztem. Azóta vezetek evezős és gyalogtúrákat Észak-Amerikában. A nyári szezont legszívesebben Yukon folyóin és Alaszka vadonjában töltöm. Nagyon szívesen mutatom meg magyar utazóimnak is Kanada és az USA legszebb nemzeti pakrjait.”

Jelentkezési információk

 • Az utazás ára tartalmazza
  • az utazást egy 16 fős kisbusszal
  • 3 éjszaka szállást 3*-os hotelekben, 2 ágyas szobákban Vancouverben és Calgaryban
  • 2 éjszaka szállást kabinokban a Hat Creek Ranchen
  • 13 éjszaka szállást kempingekben, 2 személyes sátrakban
  • a sátrak, a tábori konyhafelszerelés és tábori étkészlet bérleti díját
  • 15 tábori reggelit, 14 csomagolt ebédet, 14 tábori vacsorát
  • a nemzeti parkok belépőit
  • a túrákat és programokat a részletes leírás szerint 
  • a helyi túravezetők és sofőr munkadíját
  • a magyar nyelvű túravezetést és tolmácsolást
 • Az utazás ára nem tartalmazza
  • a nemzetközi és belső repülőjegyek és illeték árát
  • a repülőtéri transzfereket
  • a progamban nem szereplő étkezéseket
  • az italfogyasztást
  • a fakultatív programok árát
  • az útlemondási biztosítást
  • a betegség-, baleset-, poggyászbiztosítást
  • a reptéri transzfer árát egyéni érkezés és indulás esetén
  • a borravalót a helyi túravezetőnek: 150 USD/ résztvevő
 • FAKULTATÍV PROGRAMOK
  • Tofino – kajakozás: 120 CAD
 • Repülőjegyek, illetékek
  • a Budapest – Vancouver – Budapest és a Vancouver – Galgary repülőjegyek ára illetékkel:
  • menetrend információkért és jegyértékesítő partnerünk árajánlatáért fordulj irodánk munkatársához
 • Beutazási szabályok, vízum
  • magyar állampolgároknak a Kanadába való belépéshez Elektronikus Utazási Engedély (ETA) szükséges
  • bővebb információ: Goverment of  Canada
  • útlevelednek a hazaérkezéstől számítva még legalább hat hónapig érvényesnek kell lennie
  • az utazási az engedélyeket az Interneten lehet igényelni, az ügyintézést irodánk átvállalja
  • vízum és ügyintézési díj: 40 USD
 • Baleset- és poggyászbiztosítás
  • felhívjuk figyelmedet, hogy az utazáson való részvétel feltétele, hogy rendelkezz útlemondási-, baleset- és poggyászbiztosítással
  • az utazás sajátosságainak legmegfelelőbb ajánlatáért fordulj irodánk munkatársához
 • Fizetési feltételek

  RÉSZVÉTELI DÍJ: ÁRAZÁS ALATT

  • Előleg: a jelentkezés után 14 nappal fizetendő, a Részvételi díj 40 %-a
  • Hátralék: az utazás megkezdése előtt 60 nappal fizetendő, a Részvételi díj 60% -a
 • Útlemondási feltételek

  60 napon túli útlemondás esetén irodánk minden esetben levon 40 USD kezelési költséget.  A 60 napon belüli útlemondás esetén az alábbi költségek kerülnek levonásra:

  • 60-36. napok között az utazás teljes árának 20%-a,
  • 35-26. napok között az utazás teljes árának 50%-a,
  • 25 napon belül, illetve az utazáson meg nem jelenés esetén az utazás teljes árának 100%-a.
 • Ajánlott életkor

  20-55 év

 • Kizáró okok

  A szív- és érrendszeri problémák, a keringési panaszok, valamint a súlyos cukorbetegség, látászavar vagy testi fogyatékosság kizáró okot jelentenek a túrán való részvételről. Egészségügyi problémáid jelentkezéskor mindenképp egyeztesd túravezetőnkkel.

Hasznos információk

 • Indulás és érkezés
  • felhívjuk figyelmedet, hogy a program az utazás helyszínén (adott országban) kezdődik és ér véget, a részletes programban a nemzetközi repülés ideje nem szerepel
  • repülési menetrend információkért mindenképp keresd munkatársunkat,  akkor is, ha nem repülőjegy értékesítő partner irodánknál foglalod le repülőjegyed
 • Az utazás programja

  Figyelem! Az időjárás függvényében az egyes napok programja változhat. Minden esetben a túravezető felelőssége eldönteni, hogy az adott program tartható-e.

 • Túraszervezés
  • a túrát egy helyi utazási iroda bevonásával szervezzük meg
  • az utazás ideje alatt egy helyi és egy magyar túravezető állnak a rendelkezésedre
 • Fizikai erőnlét – Közepesen nehéz túra

  Utazásunk 100%-osan aktív. Azonban minden helyszínen lehetőséget biztosítunk rá, hogy utazóink választhassanak egy bárki számára teljesíthető, könnyű panoráma ösvény vagy egy közepesen nehéz, kihívást jelentő gyalogtúra végigjárása között. A túrák kihagyhatóak, minden napra ajánlani tudunk alternatív pihentető programokat.

 • Valuta, költőpénz
  • Kanada hivatalos fizetőeszköze a kanadai dollár (1 CAD = kb. 210 Ft)
  • a CAD kivitelét javasoljuk, bankkártyát mindenhol tudunk használni
  • ajánlott költőpénz: 300 CAD + fakultatív programok árai
 • Oltások, gyógyszerek
  • ajánlott oltások:tetanusz
  • ajánlott gyógyszerek: fejfájás csillapító, láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó
 • Szállások
  • 3 éjszakát 3*-os hotelekben töltünk, 2 ágyas szobákban Vancouverben és Calgaryban
  • a hotelekben nincs reggeli az ellátásban
  • 2 éjszakát kabinokban töltünk a Hat Creek Ranchen
  • 13 éjszakát kempingekben, 2 személyes sátrakban töltünk
  • a derékaljról (matrac) és hálózsákról magunknak kell gondoskodnunk
  • a sátrak bérleti díját az utazás ára tartalmazza
  • a kifejezetten hangulatos, erdei kempingjeinkben vannak zuhanyzók és mosdók
 • Étkezések
  • az utazás ára a tábori étkezéseket tartalmazza, összesen 15 reggelit, 14 csomagolt ebédet és 14 vacsorát
  • a közös tábori főzésekhez, sütögetésekhez a konyhafelszerelést és étkészletet a kanadai partnerünk biztosítja számunkra
  • a közös főzésekben és mosogatásban mindenkinek részt kell vennie
  • az esti tábortüzek és főzőcskézések adják meg a túra igazi hangulatát
  • ebédre szendvicset, gyümölcsöt tudunk magunknak csomagolni
  • bárhol feltölthetjük iható ivóvízzel kulacsunkat
  • a városokban éttermekben, a túrák alatt a mendékházakban  is tudunk étkezni
 • Közlekedés
  • bérelt 16 személyes kisbusszal, helyi sofőrrel
 • TÚRAFELSZERELÉS
  • az időjárás nagyon változékony, ezért készülj fel minden eshetőségre, alaposan készítsd elő túrafelszerelésed
  • a szükséges túrafelszerelések listáját jelentkezés után elküldjük emailen

   

 • Hasznos információk
  • időeltolódás: -8 óra
  • kommunikáció: az angol és a francia a hivatalos nyelv
  • mobiltelefon: a magyar mobiltelefon-szolgáltatók rendelkeznek roaming partnerekkel, a hálózat 1800 MHz-en működik
 • Jelentkezés az utazásra
  • Mielőtt jelentkeznél egy utazásra, kérjük olvasd el az Általános Szerződési feltételeket az oldal alján.
  • Gyorsan és egyszerűen jelentkezhetsz az utazásra, ha az oldal tetején lévő „Jelentkezem!” gombra kattintasz és kitöltöd az online űrlapot.
  • A jelentkezés sikeres elküldése után kapsz egy automatikus válasz e-mailt. Amennyiben nem kapod meg ezt az e-mailt, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@pachamama.hu címen.
  • Az utazás árának előlege jelentkezéskor fizetendő, banki átutalással. Felhívjuk figyelmed, hogy jelentkezésed az előleg bankszámlánkra való beérkezésekor hivatalos. A visszaigazolást és a számlát online küldjük el az jelentkezési lapon megadott e-mail címre.
 • Bankszámlaszámok

  Pachamama Adventures Ltd.

  • USD Számla
  • Számlavezető bank neve: TransferWise Ltd.
  • Bank címe: 19 w24th Street New York 10010 United States of America
  • Bankszámlaszám: 8310019717
  • Bankazonosító (routing number): 026073150
  • SWIFT kód: CMFGUS33
  • HUF Számla
  • Számlavezető bank neve: MKB Bank
  • Bank címe: 1062 Budapest, Nyugati tér 5.
  • Számlaszám: HU22 1030 0002 1065 3749 4902 0017
2015 | site by stromi.design
// // // //