Overland kalandtúrák

Utazásaink ebben a stílusban

Vedd nyakadba a világot!

Overland kalandtúráink ikonikus utakon vezetnek keresztül fekete Afrika, Észak- és Latin-Amerika, Ausztrália valamint a Távol-Kelet lenyűgöző tájain. Egy ilyen túrán nem csak az elsuhanó tájat látjuk, hanem valóban együtt élünk, együtt lélegzünk a minket körülvevő világgal.
Egy overland kiváló lehetőség arra, hogy hatalmas, változatos országokat, kontinenseket utazzuk be, ellátogassunk az összes „kötelező” látnivalóhoz és még annyi, de annyi máshoz…

Aktívan szeretsz utazni? Overland kalandtúráinkat azoknak ajánljuk, akik egy percre sem szeretnek megállni.
Az utazásokat úgy állítjuk össze, hogy legyen idő letérni a sokak által járt ösvényekről, megismerkedni a helyiekkel, megtapasztalni az érintetlen természet csodáit.
A kalandsportokért rajongsz inkább? Mit szólnál egy raftinghoz a Zambézin? Vagy pattanj fel egy quadra és irány az óriásdűne! Ernyőket felcsatolni, nagy levegő és indulhat a szabadesés a Namíb-sivatag felett!
Adrenalin, természet és szórakozás – kell ennél több hogy mosolyt csaljon az arcunkra? Az overland örök fiatal utazóknak való gyors, friss és vidám kaland.

Felejtsd el a hétköznapokat!

Ha a kellemes éghajlatú Afrika vagy Ausztrália felfedezéséről van szó, akkor keresve sem találnánk jobbat, mint egy sátras overland túra!
Az expedíciós autókban minden megvan ahhoz, hogy kényelmesen és nyugodtan utazzunk: előre néző, kényelmes, biztonsági övvel ellátott ülések, nagy ablakok, hogy mindent lássunk, fényképezőgép töltőállomások, hűtő, hogy mindig legyen friss étel és hideg ital, széfek, szekrények a személyes holmiknak és persze elegendő hely a minden igényt kielégítő kempingfelszerelésnek.

Az utaknak fontos részei az útitársak, hiszen velük osztozunk a mindennapi kalandokban. Az együttműködés elengedhetetlen. Lehet, hogy meg kell osztani a sátradat egy útitársaddal, van, aki a reggeli vagy az ebéd elkészítésében segít a szakácsnak, van, aki tüzet gyújt. Ez mind része az overland túráknak.

Az overlandozás jobb mint egy csapatépítő tréning, készülj rá, hogy a sok közös kaland során új barátokra is lelsz!

2015 | site by stromi.design
// // // //